Το οδοντικό τραύμα στα παιδιά και εφήβους είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο για αυτό και γονείς, φροντιστές και όσοι εργάζονται σε χώρους που αφορούν παιδιά πρέπει να είναι ενημερωμένοι και να μπορούν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες.

Περισσότερα...

Οι σύνθετες ρητίνες είναι το υλικό από το όποιο κατασκευάζονται τα «λευκά σφραγίσματα».

Περισσότερα...

Η οδοντιατρική απομόνωση είναι μια σύγχρονη τεχνική η οποία χρησιμοποιείται ούτως ώστε να απομονώσει το πεδίο εργασίας μας.

 

Περισσότερα...

Το σωστό βούρτσισμα είναι ουσιαστικά ο σωστός εκείνος τρόπος που θα χρησιμοποιήσουμε την οδοντόβουρτσα (μηχανική η ηλεκτρική) ώστε να επιτύχουμε σωστή στοματική υγιεινή.

Περισσότερα...

Σαν σωστή στοματική υγιεινή μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το σύνολο των ενεργειών που πραγματοποιούμε καθημερινά ούτως ώστε να διατηρήσουμε η να φέρουμε την στοματική κοιλότητα σε κατάσταση υγείας.

Περισσότερα...

Η οδοντική τερηδόνα είναι μια νόσος η οποία έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των σκληρών οδοντικών ιστών.

Για την εμφάνιση τερηδόνας είναι απαραίτητοι 4 παράγοντες.

Περισσότερα...

Τα δόντια μας αποτελούνται από 3 βασικούς σκληρούς ιστούς.

Την αδαμαντίνη, την οδοντίνη και την οστείνη.

Περισσότερα...

Ως οδοντική αποτριβή χαρακτηρίζεται η φθορά της εξωτερικής επιφάνειας των δοντιών όταν αυτή οφείλεται σε μηχανικά αίτια, που έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια σκληρής οδοντικής ουσίας, δηλαδή αδαμαντίνης και σε σοβαρές περιπτώσεις ακόμη και οδοντίνης.

Περισσότερα...

Διάβρωση των δοντιών είναι η μόνιμη και μη αναστρέψιμη απώλεια οδοντικής ουσίας (αδαμαντίνης και οδοντίνης) λόγω της επίδρασης χημικών παραγόντων, η οποία δεν οφείλεται σε μικροβιακή δράση.

Περισσότερα...

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δεκτές όλες οι
Πιστωτικές-Χρεωστικές κάρτες
& Μετρητά

Το ιατρείου της οδοντιάτρου Μαρίας Κουτέπα λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δεκτές όλες οι
Πιστωτικές-Χρεωστικές κάρτες
& Μετρητά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Μυστρά κ Κυνουρίας 117
    Γλυφάδα, Τ.Κ. 16561

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  210 9600824