Ο χώρος του ιατρείου μας έχει διαμορφωθεί κατά τρόπο ευχάριστο και φιλικό.

Το έμπειρο προσωπικό μας παρακολουθεί στενά την πρόοδο της οδοντιατρικής επιστήμης και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Ως αποτέλεσμα διαθέτουμε τον πλέον καινοτόμο εξοπλισμό και  εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες των σύγχρονων τεχνικών

Οι μέθοδοι αποστείρωσης είναι σχολαστικές και σύμφωνες με τους κανόνες της επιστήμης.

Πιστεύουμε στην πλήρη και σαφή ενημέρωση των ασθενών μας, προκειμένου να κατανοήσουν τις δυνατότητες των σχεδίων θεραπείας, το κόστος και την διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Στο ιατρείο μας λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα, τη δημιουργία ενός ήρεμου, φιλικού και άνετου περιβάλλοντος για τους ασθενείς και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση.

Στόχος μας είναι η συνολική αντιμετώπιση του ασθενούς , μέσα από την λεπτομερή εξέταση και διάγνωση των προβλημάτων, συζήτηση όλων των επιθυμιών και των προσδοκιών με τις οποίους προσέρχεται ο ασθενής στο ιατρείο, την ενημέρωση για τα πιθανά σχέδια θεραπείας και την άψογη εκτέλεση τους.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δεκτές όλες οι
Πιστωτικές-Χρεωστικές κάρτες
& Μετρητά

Το ιατρείου της οδοντιάτρου Μαρίας Κουτέπα λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δεκτές όλες οι
Πιστωτικές-Χρεωστικές κάρτες
& Μετρητά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Μυστρά κ Κυνουρίας 117
    Γλυφάδα, Τ.Κ. 16561

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  210 9600824